Het wedstrijd seizoen gaat van start

Afgelopen vrijdag 22 en 23 mei heeft het team twee trainingsdagen afgewerkt op het TT circuit in Assen. Dit onder zeer lastige en wisselvallige omstandigheden. Dit laatste zorgde er helaas voor dat minder meters gemaakt werden dan gehoopt. Elke keer wanneer de baan droog was en het droog was voorspeld, begon na een ronde te regen of vice versa.
Ondanks dit werd er toch geprobeerd om er het beste ervan te maken, waardoor het team tevreden terug kan kijken op de trainingsdagen. Zo werden voor Thijs de eerste meters in de regen gemaakt op de Pirelli regenbanden en dit ging beter dan verwacht. Er konden al redelijk snel goede tijden gereden worden en Thijs gaf al aan dat er nog genoeg te verbeteren was. Op het droge werden helaas de minste meters gemaakt, maar ook hier werd een positieve stap gemaakt. Het team en Thijs beseffen echter nog wel dat er een flinke stap gemaakt moet worden, maar is ervan overtuigd dat dit gaat lukken.

Daarnaast kreeg het team afgelopen vrijdag te horen dat het wedstrijd seizoen van start zal gaan op zaterdag 5 juni.
Het heeft even geduurd maar het seizoen gaat eindelijk beginnen. Helaas is het nog iet mogelijk om het evenement te komen bezoeken. Maar het is wel mogelijk om de trainingen en wedstrijden via de livetiming te volgen. Deze kunt u hier vinden.

Livetiming Assen

Het tijdschema voor zaterdag 5 juni is als volgt:

  • Kwalificatie 1: 10:50 – 11:05
  • Kwalificatie 2: 13:50 – 14:10
  • Race: 16:40

Het volledige tijdschema kunt u hier vinden: Tijdschema IDC zaterdag 5 juni 2021