De start van het seizoen nadert!

In de winter is er zowel fysiek, mechanisch als organisatorisch hard gewerkt om het team op alle punten te verbeteren.

Naast dat er deze winter aan het materiaal en door Thijs fysiek hard gewerkt is. Zijn er ook achter de schermen een aantal zaken veranderd. Zo is het Peeters Racingteam officieel een stichting geworden, waardoor alles nog professioneler aangepakt kan worden.

Dit jaar gaan we wederom weer van start in het NK SuperCup600, waar we het niveau aan het eind van afgelopen seizoen weer willen oppakken. Om zo voorbereid mogelijk aan start van het seizoen te beginnen, staat er begin april nog een kleine voorjaarstraining gepland in het Franse Val du Vienne. Hier zullen de nodige meters afgewerkt gaan worden en zal er door Thijs weer het nodige ritme opgebouwd moeten worden.

De eerste wedstrijd zal op zaterdag 15 april plaats vinden op het TT-circuit in Assen. Het team is dit seizoen niet meer te vinden midden op het paddock, maar in Pitbox 15. Dit betekent natuurlijk nog wel dat iedereen van harte welkom is en de koffie klaar staat.Het team kan in ieder geval niet meer wachten om op het circuit aanwezig te zijn en te gaan voor mooie resultaten en hoopt ook op een super seizoen.

See you on track!