Voorjaarstraining Val de Vienne & tijdschema NK SuperCup600 race 1

Afgelopen week is het team op voorjaarstraining geweest in het Franse le Vigeant op het circuit Val de Vienne.
Tijdens deze dagen was het de bedoeling om Thijs het juiste gevoel en ritme weer met de motor te krijgen en zo voorbereid het seizoen in te gaan. Dit verliep allen sneller dan verwacht!
Gelijk vanaf de eerste sessie zat Thijs goed en ontspannen op de motor. Hoewel rondetijden in eerste instantie helemaal niet belangrijk waren deze dagen, wist Thijs elke sessie zijn rondetijden te
verbeteren en op de laatste dag met een zeer nette rondetijd de voorjaarstraining af te sluiten! Waardoor het team met een positief gevoel weer richting huis vertrok.
Thijs over de trainingsdagen:
‘Allereerst wat is het weer fijn om op de motor te zitten! En ik had niet verwacht dat gelijk vanaf het eerste moment het gevoel met de motor zo goed zou zijn. Ik kon lekker mijn rondes rijden en gelijk al op een sterk tempo. Het harde werken in de winter heeft zich tot nu toe goed uitbetaald en komend weekend op Assen zullen we zien hoe we er tegenover de concurrentie ervoor staan. Ik heb er in ieder geval alle vertrouwen in!’

Na een zeer geslaagde voorjaarstraining maakt het team zich nu op voor de eerste wedstrijd op zaterdag 15 april. Het tijdschema is als volgt:

Tijdschema 15 april:

  • Kwalificatie 1: 9:36 – 09:51
  • Kwalificatie 2: 11:34 – 11:54
  • Race: 15:02 – 15:37

Het volledige tijdschema kunt u hier Tijdschema OW Cup zaterdag 15 april 2017 per 10 maart vinden.

Kunt u niet aanwezig zijn om de wedstrijden live mee te maken, dan kunt u ze ook online volgen via de volgende link: Livetiming.
Zoals altijd is iedereen van harte welkom en staat de koffie klaar in pitbox 15!