Geen wedstrijden tot 1 september

Afgelopen periode kwam het bericht naar buiten dat de eventueel extra ingelaste wedstrijden op 6 juni  ook geen doorgang zullen vinden en dat er tot 1 september ook geen auto/motorsport wedstrijd plaats mogen vinden. Dit heeft te maken dat er toch geprobeerd is door de OwCup of er wedstrijden verreden konden worden. Helaas is dit niet gelukt en blijft het niet toegestaan om wedstrijden in competitie verband plaats te laten vinden. Trainingsdagen/circuitdagen zijn daarin tegen wel toegestaan, daarom heeft de organisatie de kwalificatie en wedstrijd op 6 juni omgezet in trainingen.

Dit houdt dus in dat Thijs op vrijdag 5 juni (normaal de gebruikelijke trainingsdag voorafgaand aan de wedstrijddag) & zaterdag 6 juni zijn eerste meter op het TT circuit van het seizoen kan maken.
Zowel Thijs als het volledige team is super gemotiveerd en kan bijna niet wachten om weer op het circuit te vinden te zijn.
Deze dagen worden gebruikt om motorritme op te doen, na de lange pauze. Maar ook om verder te werken aan de afstelling van de motor, om zo goed mogelijk klaar te staan wanneer de wedstrijden weer kunnen beginnen.

Uiteraard moeten de regels van het RIVM worden nageleefd. Het TT circuit van Assen en de OwCup hebben daarom een protocol opgesteld, waaraan iedereen zich moet houden.

Het tijdschema voor beide dagen is als volgt:
Tijdschema CRT vrijdag 5 juni 2020 versie 2
Tijdschema CRT zaterdag 6 juni 2020 versie 2

Let op bij dit evenement is geen publiek toegestaan. Hoe graag we dit  evenement ook met zoveel mogelijk mensen wilden delen, is dit op dit moment helaas niet mogelijk. Wel is het mogelijk om de trainingen via de livetiming, op www.raceresults.nu, te volgen