Plannen voor het seizoen 2023

Het is alweer even geleden toen de laatste nieuwsbrief van 2022 verscheen, maar in de tussentijd is er veel gebeurd. Zo is de motor volledig onder handen genomen, is het reserve blok gereviseerd en is er door Thijs flink aan zichzelf gewerkt om zo, zo goed mogelijk voorbereid aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen.
Wederom zal er weer van start worden gegaan in de BeNeLux Trophy Superbike. Afgelopen seizoen is gebleken dat deze competitie over een snelle kopgroep beschikt waarin in flink wordt gestreden, maar ook de variatie in verschillende circuits is heel goed bevallen. De motivatie tot mooie resultaten is nu zeker met een jaar ervaring alleen maar toegenomen. Ook zal vanaf 2023 de KNMV het ONK kampioenschap integreren in de BeNeLux Trophy, dit geldt dan ook voor alle wedstrijden behalve de stratencircuits. Aan dit kampioenschap zal door het team dus ook indirect deelgenomen worden.

Thijs over 2023: ‘Ik kijk er naar uit om komend seizoen weer van start te gaan in de BeNeLux Trophy. Afgelopen seizoen hebben we boven verwachting erg mooie resultaten weten te boeken en hebben we op de pech aan het begin gewoon een erg mooi jaar gehad. Waarvoor ik iedereen wie er zijn steentje aan bij heeft gedragen ook erg dankbaar ben.
Ik ben er dan ook van overtuigd dat we dit met een jaar ervaring zeker kunnen evenaren.’

De kalender is als volgt:
Datum                                Circuit
8 - 9 april                            Croix-en Ternois(F)
6 - 7 mei                             Hengelo*
27 - 28 mei                         Mettet (B)
10 - 11 juni                         Nurburgring (D)
1 - 2 juli                              Assen
22 - 23 juli                          Chimay (B)*
11-13 augustus                  Assen
1 - 3 september                 Colmarberg (LUX)
23 - 24 september             Croix-en Ternois(F)
* Tellen niet mee voor het ONK
Wilt u een volledig printbare kalender. Deze kunt u hier vinden:

Kalender 2023 printversie

Op het moment is het team nog opzoek naar een trainingsdag voorafgaand aan het seizoen. Een dag om na een lange winter weer te kunnen wennen aan de motor en snelheid. Zodra hier meer over bekend is hoort u het van ons.

Tot op de circuits!