Tijdschema OwCup race 2

Op zaterdag 28 april staat de tweede wedstrijd van het seizoen alweer op het programma. Tijdens dit evenement zal het team er weer alles aan doen om een top resultaat neer te zetten. Op 27 april, ja u leest het goed koningsdag, zal het team een aantal extra trainingen afwerking. Om zich weer optimaal voor te bereiden voor de wedstrijd op zaterdag

Het tijdschema is als volgt:

Kwalificatie 1:                  9:00 - 9:20
Kwalificatie 2:                  10:50 – 11:10
Race:                               13:23 – 14:03

Voor het volledige tijdschema kunt op de volgende link klikken Tijdschema CRT-OW Cup zaterdag 28 april 2018 final 1 of kunt u deze op de www.peetersracing.nl vinden.

Zoals altijd bent u van harte welkom en staat de koffie klaar in pitbox 15!

See you on track!


Hengelo

Op zaterdag 5 en zondag 6 mei zal het team ook deelnemen aan de wegraces op het straten circuit in Hengelo Gelderland. Zo heeft Thijs een wildcard gekregen voor zowel de Benecup Supersport als voor IRRC Supersport (de Europese straatrace competitie). Dit betekend dat het een zeer druk programma zal worden voor het team, maar ook veel rijtijd op een voor Thijs nieuw circuit. Daarnaast zal het ook de eerste keer worden voor Thijs dat hij deel zal nemen op een straten circuit. Het team en Thijs zullen er ook alles aan doen om er een mooi weekend van te maken! Iedereen is dan ook van harte welkom om te komen kijken!
Maar eerst ligt de focus nog op de wedstrijd die aankomende week verreden zal worden op het TT circuit.